מנחה: אנטון אנטרופוב
בסדנה נכיר לעומק את השיפון ואת סדרת הקמחים העתיקים ונלמד על יתרונותיהם באפייה.
נבין כיצד ניתן להגיע לתוצאות מושלמות בעבודה עם שיפון בלחמי מחמצת, עם או בלי קמחים נוספים אחרים.
נלמד על הזנים הקדומים של החיטה והכוסמין – האיינקורן, האמר והח’וראסאן ונכיר את הייחודיות של אותם זנים ויתרונותיהם.
נתנסה באפיית לחמים טעימים ונעמיק באתגר שבאופן העבודה איתם.
———————————————————–
משך הסדנה כ- 3-4 שעות והיא מתקיימת בטחנת “קמח הארץ” במושב כוכב מיכאל (באזור אשקלון)
הסדנה מלווה בשתייה חמה וקרה וכיבוד קל.
בסיום הסדנה תקבלו את תוצרי הסדנה ואת המתכונים.
10% הנחה על רכישת קמחים ומוצרים ביום הסדנה.
מומלץ להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנה.