בניחוח מאפייה צרפתית…
בסדנה נעבוד עם מגוון קמחים מיוחדים המיובאים היישר מצרפת ל”קמח הארץ”. נכיר את סודות האפייה בצרפת, נתנסה באפייה של באגט צרפתי כמו בפריז, לחם כפרי צרפתי וג’בטה צרפתית טעימים במיוחד.
נגיע לתוצאות מושלמות, נצא עם מתכונים, טיפים ותוצרים נפלאים.
מנחה: אנטון אנטרופוב
———————————————————–
משך הסדנה כ- 3-4 שעות ומתקיימת בטחנת הקמח “קמח הארץ” במושב כוכב מיכאל (אזור אשקלון)
הסדנה מלווה בשתייה חמה וקרה וכיבוד קל.
בסיום הסדנה תקבלו את תוצרי הסדנה ואת המתכונים.
10% הנחה על רכישת קמחים ומוצרים ביום הסדנה.
מומלץ להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנה.