
400 מ"ל מים
560 ג' קמח כוסמין מלא "קמח הארץ"
10 ג' שמרים יבשים
30 ג' סוכר חום
10 ג' מלח
מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר ולשים כעשר דקות במהירות בינונית.
מעמידים לתפיחה לשלושת רבעי שעה עד שעה.
מחממים תנור ל-220-230 מעלות.
קורצים חתיכות בגודל הרצוי, מעבירים לקערת הגרעינים לכיסוי כל הבצק ויוצרים את הצורה הרצויה.
אופים כרבע שעה עד קבלת צבע שחום.
לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!