350 ג’ פוליש (200 ג’ קמח כוסמין + 150 ג’ מים + 1 ג’ שמרים יבשים – הוראות הכנה בהמשך)
900 ג’ כוסמין מלא “קמח הארץ”
100 ג’ קמח ח’וראסן “קמח הארץ”
715 ג’ מים קרים
15 ג’ דבש
3 ג’ שמרים טריים / 1 ג’ שמרים יבשים
26 ג’ מלח גס
אופן הכנת הפוליש
לערבב יחד קמח, מים ושמרים. לשים בכלי סגור ולתת לתסוס 8-10 שעות.
אופן הכנת הבצק
לשים בקערת המיקסר מים, דבש וקמח וללוש 5 דקות במהירות איטית.
להוסיף מלח וללוש עוד 4 דקות.
לתת לבצק לנוח 20 דקות. לאחר מכן להוציא למשטח מקומח, לשטח בעדינות ולקפל מ-4 הפינות למרכז, ליצור כדור ולהחזיר למנוחה נוספת בקערה, של 20 דקות.
לחזור על הקיפול והכידרור עוד 4 פעמים. להתפיח בחוץ ל-4 שעות, או במקרר ללילה.
לאחר תום התפיחה לחלק את הבצק ליחידות במשקל 200 ג’ ולכדרר לכדור. לתת לנוח 20 דקות.
לחמם תנור ל-240 מעלות.
לאחר המנוחה, לשטח את הבצק בעזרת קצות האצבעות ולהניח בתבנית.
לאפות כ-15 דקות.