עוגת קפה ואגוזים ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת “מולינו” להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גר’ סוכר (כחצי כוס)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים

35 גרם שמנת חמוצה

2 כפיות נס קפה מומסות בכף מים רותחים

100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר שמים את כל החומרים מלבד האגוזים ומקציפים כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוסיפים את האגוזים ומערבבים רק לכמה שניות עד להיטמעות האגוזים בבלילה.
  • שופכים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן