עוגת דבש ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גרם סוכר (חצי כוס)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים

1/4 כוס דבש

1/4 כוס תה שחור חזק

1/2 כפית קינמון טחון

1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

1/4 כפית ציפורן טחון

קורט מלח

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבלילה ומקציפים כ- 3 דקות.
  • שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  • מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן