עוגת גבינה פירורים ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשלוש שעות

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

לבצק:

300 גרם (כ- 1.5 כוסות) תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

120 גרם (חצי כוס) סוכר

150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

3 חלמונים

2 כפיות אבקת אפיה (כ- 20 גר')

 

למילוי:

2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס סוכר (120 גרם)

500 גרם (2 קופסאות) גבינה לבנה

 

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מניחים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת פירורים.
  • על תבנית עגולה (24 ס"מ) שופכים חצי מהתערובת ומהדקים היטב לתבנית.
  • את המחצית השנייה של הפירורים מפזרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20-25 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
  • מצננים היטב.
  • מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה ומקפלים פנימה את הגבינה הלבנה.
  • שופכים את התערובת על בסיס העוגה האפוי ומכניסים למקפיא לשעה אחת או לכמה שעות במקרר.
  • מפוררים את הבצק האפוי הנותר ומפזרים מעל העוגה.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן