חומרים לקרם:
175 ג’ חלב
35 ג’ קמח איינקורן “קמח הארץ”
לבשל את שני המרכיבים יחד, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת קרם חלק וסמיך, כ-3-5 דקות בישול.
חומרים לעוגה:
425 ג’ קמח איינקורן “קמח הארץ”
290 ג’ סוכר
20 ג’ אבקת אפייה
7 ג’ מלח
330 ג’ ביצה (כ-5 ביצים גדולות)
275 ג’ שמן צמחי
כפית מיץ לימון
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מערבבים את כל החומרים, יחד עם הקרם שהכנו, במיקסר, כשתי דקות.
מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק, עד 3/4 גובה תבנית.
אופים כ-40 דקות.
ניתן להוסיף על העוגה בתבנית לפני האפייה: פירות חתוכים, שוקולד צ’יפס, אגוזים וכו’.