גריסיני ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשעתיים

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 40 גריסיני

חומרים:

1 ק”ג  תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה)

900 גרם מים

35 גרם שמרים טריים או 11 גרם שמרים יבשים

25 גם סוכר או 50 גרם סירופ מייפל/ אגבה

30 גרם מלח

80 גרם שמן זית

אופן ההכנה

  • שמים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר, לשים במהירות נמוכה כ 5 דקות ועוד כ 3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח בקמח ללא גלוטן ומרדדים את הבצק לעובי של כסנטימטר וחותכים לריבועים באורך של כ6 ס”מ.
  • חותכים כל ריבוע לנחשים קטנים של כ 5 גרם האחד. מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות, ומתפיחים לכ45 דקות.
  • משמנים את פני הגריסיני ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ואופים כחצי שעה, עד קבלת צבע זהוב ועד שהגריסיני יבשים.
גרסיני ללא גלוטן

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן