קרקרים ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כחצי שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': 50 קרקרים

חומרים:

250 גרם  תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה)

150 מ”ל מים

30 גרם דבש

50 גרם שמן זית

10 גרם מלח

30 גרם שומשום/ גרעיני פשתן.

 

אופן ההכנה

  • שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, לשים במהירות נמוכה כשלוש דקות עד לאיחוד מוחלט של החומרים.
  • מוציאים למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ומחלקים את גוש הבצק לארבע חתיכות שוות בגודלן.
  • על משטח מקומח היטב מרדדים כל חתיכת בצק לעובי הכי דק שאפשרי, ממש כמעט שקוף.
  • מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, וחותכים למעויינים בעזרת גלגלת פיצה.
  • אופים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות, כ20 דקות עד קבלת צבע זהוב שחום וייבושם של הקרקרים.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן