פסטה טרייה ללא מכונה / דניאל וגנר

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 מנות

חומרים:

200 גרם קמח דורום של ׳קמח הארץ׳
80 גרם מים
30 גרם שמן זית

אופן ההכנה

1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ-6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. ⁠עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ-45-60 דקות למנוחה
3. ⁠מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. ⁠מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. ⁠מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. ⁠מעבירים לרוטב שהכנתם בינתיים

בתיאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן