
400 מ"ל מים
560 ג' קמח כוסמין מלא "קמח הארץ"
10 ג' שמרים יבשים
30 ג' סוכר חום
10 ג' מלח
מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר ולשים כעשר דקות במהירות בינונית.
מעמידים לתפיחה לשלושת רבעי שעה עד שעה.
מחממים תנור ל-220-230 מעלות.
קורצים חתיכות בגודל הרצוי, מעבירים לקערת הגרעינים לכיסוי כל הבצק ויוצרים את הצורה הרצויה.
אופים כרבע שעה עד קבלת צבע שחום.
על מנת לקבל משלוח עד לערב חג הפסח, יש להזמין עד לתאריך 31.3.25. לאחר תאריך זה- לא נוכל להתחייב על כך. בין התאריכים 11-19.4.25 האתר יהיה סגור להזמנות ולא יהיה מענה טלפוני, חוזרים לאחר חג הפסח. בשל עומס לקראת החג אצל חברת השליחויות ייתכנו עיכובים במשלוחים. תודה על ההבנה סגור