דלג לתוכן
אודות
חנות
קמחים מלאים
קמחים לבנים
עולם הפיצה
אריזות 5 ק”ג ושקים
ללא גלוטן
מארזים מיוחדים
גרעינים
מוצרי עגבניות RODOLFI
מוצרים משלימים
לחמי מחמצת
מתכונים
לחמים ולחמניות
מתוקים
ללא גלוטן
קמחים עתיקים
סדנאות
מילון מונחים
יצירת קשר
משלוחים והזמנות
תפריט
אודות
חנות
קמחים מלאים
קמחים לבנים
עולם הפיצה
אריזות 5 ק”ג ושקים
ללא גלוטן
מארזים מיוחדים
גרעינים
מוצרי עגבניות RODOLFI
מוצרים משלימים
לחמי מחמצת
מתכונים
לחמים ולחמניות
מתוקים
ללא גלוטן
קמחים עתיקים
סדנאות
מילון מונחים
יצירת קשר
משלוחים והזמנות
לקוחות עסקיים
לקוחות פרטיים
₪
0.00
0
עגלת קניות
חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
פבלובה טבעונית בקרם וניל ופירות יער/ דניאל וגנר
רמת קושי: קל
כמות יח': 12 פבלובות אישיות
חומרים:
150 גרם אקוופאבה של קמח הארץ
200 גרם סוכר
מיץ מחצי לימון
קורט מלח
לרוטב פירות יער:
200 גרם פירות יער קפואים
2 כפות סוכר
לקרם וניל:
600 גרם קרם קוקוס קר (רק החלק הלבן) או 500 גרם שמנת טבעונית
400 גרם גבינה טבעונית למריחה
120 גרם אבקת סוכר
30 גרם אינסטנט פודינג
2 כפיות מחית / תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מקציפים אקוופאבה עם לימון ומלח עד שמתחיל להיווצר קצף לבן
2. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב מאוד
3. מזלפים על נייר אפייה עיגולים כמו בסרטון ואופים כשעתיים על 100 מעלות בתכנית טורבו
4. בנתיים מכינים את הקרם: מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עוד כדקה. מעבירים לשקית זילוף.
5. לרוטב פירות היער מבשלים את הפירות עם הסוכר כמה דקות עד שהוא מתחיל מעט להצטמצם ומעבירים לקירור
6. מרכיבים ממש לפני ההגשה
קודם
הקודם
עוגת בננה טבעונית (Banana Bread)/ eurospid
הבא
לחם שיפון אגוזים
הבא
הורדה/הדפסה
אהבתם? שתפו עם חברים
Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס