עוגת דבש ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת “מולינו” להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גרם סוכר (חצי כוס)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים

1/4 כוס דבש

1/4 כוס תה שחור חזק

1/2 כפית קינמון טחון

1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

1/4 כפית ציפורן טחון

קורט מלח

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבלילה ומקציפים כ- 3 דקות.
  • שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  • מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן