450 ג’ שוקולד מריר
60 ג’ חמאה
1 כפית אבקת אפייה
85 ג’ קמח שיפון מלא “קמח הארץ”
חצי כפית מלח
4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
300 ג’ סוכר
1 כפית תמצית וניל
מלח גס
בביין-מארי (קערה חסינת חום מעל סיר מים רותחים, כאשר הקערה אינה נוגעת במים) ממיסים שוקולד וחמאה.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
את הביצים מניחים בקערת המיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה, תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה, עד להכפלת הנפח. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את תערובת השוקולד והחמאה ואת תמצית הווניל. כאשר התערובת אחידה מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים רק עד לאיחוד.
מקררים את התערובת במקרר חצי שעה – שעה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בעזרת כפית יוצרים תלוליות של בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 5 ס”מ ביניהם.
מפזרים מלח גס מעל כל עוגייה ואופים 8-10 דקות.
לקוחות יקרים שימו לב: ביום ג' 19.11.24- יום שבתון עקב בחירות במועצה האזורית חוף אשקלון, לא תהיה קבלת קהל ומענה טלפוני. חוזרים ביום ד' 20.11.24 כרגיל. תודה על ההבנה סגור