200 גרם אקוופאבה קמח הארץ
200 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
100 גרם סוכר
5 גרם חומץ תפוחים
קורט מלח
ממיסים את השוקולד בבן מארי מעל להבה נמוכה ומערבבים.
כשהשוקולד נמס חלקית, מוסיפים אגוז מוסקט ומכבים את האש תוך כדי ערבוב.
בזמן שהשוקולד מתקרר, מכניסים לתוך קערת המיקסר: אקוופאבה, חומץ תפוחים וסוכר ומקציפים למשך כ-10 דקות במהירות מקסימלית.
יוצקים את השוקולד המומס לתוך קערה ומאחדים בעדינות עם קצף האקוופאבה- קצת בכל פעם בקיפול עדין.
מעבירים את מוס השוקולד המוכן לכלי הגשה מתאימים ומכניסים למקרר למנוחה של 3 שעות לפחות.
טיפ:
מומלץ להגיש עם קצפת ותוספת מרעננת שאתם אוהבים כמו פירות טריים/שקדים פרוסים /שוקולד קצוץ