מאפינס ללא גלוטן – מולינו ורוד

זמן הכנה: כרבע שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': 8 מאפינס

חומרים:

250 גר' תערובת מולינו- אריזה ורודה (חצי חבילה)
100 גר' שמן (חצי כוס)
2 ביצים (כ-100 גרם)
1.5 שקיות אבקת אפיה (16 גרם)
120 גר' סוכר (כ-3/4 כוס)
250 מ"ל מים/חלב/חלב צמחי
*אם מעדיפים מאפינס שוקולד: מוסיפים 30 גרם קקאו+25 מ"ל נוזל.

ניתן להוסיף לבלילה 150 גרם (כ-3/4 כוס) אוכמניות קצוצות/שוקולד צ'יפס, אגוזים וכו'

אופן ההכנה

1.אל מיקסר/קערת ערבוב ידני מכניסים: ביצים, שמן, חלב ומערבבים היטב. בהדרגה מוסיפים סוכר ומנפים פנימה את היבשים.
2.מערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה וחלקה.
3.מעבירים לתבניות מתאימות לאפייה.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, 15-20 דק' עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

*ניתן גם להכין תערובת אחת לבנה ושניה עם קקאו ולהכין מהן מאפינס שיש

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן