לחם מחמצת מקמח פיצה וגרנופרם / אודי גלילי

רמת קושי: בינוני

חומרים:

50% קמח פיצה להתפחה ארוכה
50% גרנופארם
80% מים
25% מחמצת
2.5% מלח

אופן ההכנה

אוטוליזה עם 75% מהמים למשך חצי שעה.

הוספת מחמצת ולישה. הוספת שאר המים בהדרגתיות ובסוף את המלח.

באלק

3 קיפולים כל 40 דק ואז התפחה של עוד כשעה.

עיצוב ולמקרר למשך 12 שעות.

אפייה בסיר

בתיאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן