לחם מחמצת מקמח חיטה עילית וגרנופרם / אודי גלילי

רמת קושי: בינוני

חומרים:

50% עלית מלא
50% גרנופארם
82% מים
20% מחמצת
2% מלח

 

אופן ההכנה

אוטוליזה 20 דק,
הוספת מחמצת לישה איטית למשך 7 דק ואז להוסיף את המלח ולהגביר מהירות עד לבצק אסוף. כ 4-7 דק.

באלק של כ 4.5 שעות

(בהתחלה 3 קיפולים כל חצי שעה). עיצובים ולמקרר ל 16 שעות.

אפייה בסיר שחומם מראש
סיר סגור
250 מעלות למשך 20 דק
לאחר מכן מסירים את המכסה, מורידים חום ל 230 לעוד 25 דק.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן