1 ק”ג קמח חיטה 70% מלא “קמח הארץ”
840 מ”ל מים
10 ג’ שמרים יבשים
10 ג’ מלח
אפשרות – עד 200 ג’ תוספות כגון גרעיני חמנייה, דלעת, פשתן, שיבולת שועל, סובין…
מניחים את החומרים בקערת המיקסר, לשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש, דביק ומעט נוזלי.
במידה ורוצים להוסיף את התוספות מכניסים למיקסר לדקה נוספת של לישה.
מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של כשעה.
מחממים תנור ל-230 מעלות.
אופים עם לחות (קערת מים בתחתית התנור) ל-20 דקות.
מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.
לאחר מכן מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 10 דקות.
זמן אפייה כולל כ-45 דקות.
מצננים לפחות כשעה לפני פריסה.
לקוחות יקרים שימו לב: ביום ג' 19.11.24- יום שבתון עקב בחירות במועצה האזורית חוף אשקלון, לא יהיו קבלת קהל ומענה טלפוני. חוזרים ביום ד' 20.11.24 כרגיל. תודה על ההבנה סגור