חלה לשבת על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשעה וחצי

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 חלות

חומרים:

1 ק"ג תערובת לאפייה "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

850-900 מ"ל מים

26 גר' שמרים יבשים

100 גר' שמן/ שמן זית

90 גר' דבש/סילן/סירופ מייפל או 45 גר' סוכר לבן/חום

25 גר' מלח

*מעט שומשום לעיטור

אופן ההכנה

  1. מניחים במיקסר את כל חומרי הבצק.
  2. לשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 5 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוציאים מהמיקסר אל משטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן, יוצרים את הצורה הרצויה קליעת צמות/חלה עגולה וכו' ומניחים להתפחה של כ- 3/4 שעה מכוסה במגבת לחה.
  4. זורים שומשום על החלה אם רוצים.
  5. מחממים תנור ל- 210 מעלות צלזיוס.
  6. אופים כ- 20 דקות עם לחות אדים בתנור.
  7. מורידים טמפ' ל- 190-200 מעלות ואופים כ- 20-25 דקות נוספות עד קבלת צבע שחום ויפה.
  8. ניתן להחליף 10% מהקמח בקמחי מקור ללא גלוטן (טף, כוסמת, שיבולת שועל וכו')

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן