גאלט תפוחים טבעוני עם קרם שקדים/ דניאל וגנר

רמת קושי: קל

כמות יח': 1 גאלט

חומרים:

לבצק:
220 גרם קמח קונדיטוריה T45 “קמח הארץ”
60 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
110 גרם חמאה טבעונית קרה חתוכה לקוביות
50 גרם רסק תפוחים

לקרם שקדים:
100 גרם קמח שקדים
100 גרם חמאה טבעונית רכה
100 גרם אבקת סוכר
20 גרם קורנפלור
גרידת לימון
כפית תמצית וניל

לקישוט:
2 תפוחים חתוכים למניפות
שקדים פרוסים
להברשה: כף סילאן מעורבב עם 2 כפות מים

 

אופן ההכנה

1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה / מעבד מזון מאחדים קמח, אבקת סוכר, מלח וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים להתייצבות של כחצי שעה במקרר.
3. לקרם שקדים: מערבבים קמח שקדים, אבקת סוכר, חמאה רכה, מלח ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
4. חותכים תפוחים למניפות.
5. מרדדים את הבצק לעובי של כ-3 מ”מ ומורחים את קרם השקדים באמצע (משאירים שוליים).
6. מסדרים את התפוחים, מקפלים את קצוות הבצק כלפי פנים על המלית, מברישים בסילאן מעורבב עם מעט מים ומפזרים שקדים פרוסים.
7. אופים על 160 מעלות למשך כ-25 דקות עד להזהבה של הבצק.

גאלט תפוחים טבעוני עם קרם שקדים

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן