
1 ק"ג T65 מסורתי
690 ג' מים
100 ג' מחמצת
20 ג' מלח
8 ג' שמרים יבשים
לישה ראשונה ואוטוליזה:
במיקסר עם וו לישה מערבבים 2-3 דקות, רק את הקמח ו-80% מהמים וממתינים 10-40 דקות.
לישה שנייה:
מפעילים את המיקסר, ל-6-10 דקות במהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את המחמצת, לאחר מכן את השמרים היבשים ואת שאר המים.
לאחר כ-4-8 דקות לישה מוסיפים את המלח.
לשים במהירות גבוהה לעוד 3-4 מדקות נוספות, עד לקבלת בצק אלסטי ולא דביק.
עושים שני קיפולים במשך שעה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחלקים את הבצק לחתיכות של 250 או 350 ג'.
עיצוב ראשוני – לחצי שעה.
עיצוב סופי – והתפחה לשעה.
מחממים תנור לחום של 260 מעלות, חורצים את הבאגטים ואופים עם אדים כ-25 דקות.
על מנת לקבל משלוח עד לערב חג הפסח, יש להזמין עד לתאריך 31.3.25. לאחר תאריך זה- לא נוכל להתחייב על כך. בין התאריכים 11-19.4.25 האתר יהיה סגור להזמנות ולא יהיה מענה טלפוני, חוזרים לאחר חג הפסח. בשל עומס לקראת החג אצל חברת השליחויות ייתכנו עיכובים במשלוחים. תודה על ההבנה סגור