קוקטייל בזיליקה / באדיבות רון אלימלך פיצריית סה טו

רמת קושי: קל

חומרים:

60 מ”ל אבסולוט
25 מ”ל ליקר אלדרפלאוור (סן ג’רמיין)
15 מ”ל סירופ מלפפון
10 מ”ל סירופ למון גראס
50 מ”ל מיץ אננס
30 מ”ל מיץ לימון
20 מ”ל אקוופאבה “קמח הארץ”

אופן ההכנה

הכי פשוט שיש: משקשקים הכל בשייקר ומוזגים לכוס אלגנטית בלי קרח

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן