
400 ג' קמח לבן T550 "קמח הארץ"
195 ג' קמח מלא "קמח הארץ"
1 כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כפות שמן זית
360 מ"ל כוסות מים
לציפוי:
ביצה טרופה/מים
שומשום
מניחים את כל החומרים בקערת המיקסר ולשים היטב כ-10 דקות, עד קבלת בצק אחיד, רך ונוח לעבודה.
מניחים להתפחה כשעה וחצי – שעתיים.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח מעט, מחלקים לחתיכות של 100 ג' ומכדררים לכדורים. נותנים לנוח כרבע שעה מכוסים במגבת.
מרדדים כל כדור בצק לפיתה בעובי של כחצי ס"מ ובעזרת האצבע יוצרים חור קטן במרכזה.
מתפיחים את הפיתות כחצי שעה, מכוסות במגבת.
מחממים תנור לחום מקסימלי.
מורחים כל פיתה בביצה/מים ומפזרים שומשום בנדיבות.
אופים כעשר דקות, עד שהפיתות שחומות מעט.
בתיאבון!
לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!