עוגת קצפת ואננס ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשעה וחצי

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

לבלילה:

500 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

200 גרם שמן קנולה/חמניות

200 גרם סוכר

6 ביצים

60 מ"ל (כ- 1/4 כוס) שמנת מתוקה

לציפוי:

קופסת שמנת מתוקה 38%

*קופסת שימורים של אננס

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבלילה ומקציפים כ- 3 דקות.
  • שופכים את הבלילה לתבנית עוגה עגולה 24 ס"מ או 26 ס"מ.
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות עד שהעוגה מקבלת צבע זהוב וקיסם אשר ננעץ בה יוצא יבש.
  • מצננים את העוגה היטב ובינתיים מקציפים את השמנת כ- 4 דקות עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מסננים את האננס מהנוזלים.
  • כאשר העוגה התקררה, חוצים אותה לרוחבה, מסירים את חלקה העליון ומניחים אותו בצד.
  • מורחים על העוגה מחצית מהקצפת ומחצית מהאננס המשומר, מחזירים את החלק העליון ומורחים עליו את שארית הקצפת ואת שארית האננס.

* ניתן להחליף את האננס בכל פרי העולה על רוחכם.

 

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן