עוגת קפה ואגוזים ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גר' סוכר (כחצי כוס)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים

35 גרם שמנת חמוצה

2 כפיות נס קפה מומסות בכף מים רותחים

100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר שמים את כל החומרים מלבד האגוזים ומקציפים כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוסיפים את האגוזים ומערבבים רק לכמה שניות עד להיטמעות האגוזים בבלילה.
  • שופכים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן