מגולגלות תמרים ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשעתיים

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 20 עוגיות

חומרים:

500 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

1 שקית אבקת אפיה

100 גרם סוכר

1 גביע שמנת חמוצה

100 גרם חמאה רכה

120 מ"ל שמן חמניות

 

למילוי:

גביע ממרח תמרים, 100 גר' אגוזים קצוצים/  ממרח שוקולד/  ממרח חלבה

אופן ההכנה

  • מניחים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק. מערבלים עד לקבלת בצק.
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות.
  • מוציאים את הבצק. מחלקים ל- 4 חלקים ועל נייר אפייה מרדדים למלבן בעובי של כחצי ס"מ. הבצק עלול להתפרק מעט ואז בעזרת הידיים מעבדים אותו שוב. מרדדים בעדינות בין שני ניירות אפייה.
  • על המלבן מורחים ממרח תמרים וחופן אגוזים קצוצים וחותכים לחתיכות בעובי של כ-1 ס"מ.
  • מניחים על תבנית עם נייר אפיה כאשר הצד החתוך כלפי מעלה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ- 20 דק' עד לקבלת גוון זהוב.

 

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן