מניחים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק. מערבלים עד לקבלת בצק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות.
מוציאים את הבצק. מחלקים ל- 4 חלקים ועל נייר אפייה מרדדים למלבן בעובי של כחצי ס”מ. הבצק עלול להתפרק מעט ואז בעזרת הידיים מעבדים אותו שוב. מרדדים בעדינות בין שני ניירות אפייה.
על המלבן מורחים ממרח תמרים וחופן אגוזים קצוצים וחותכים לחתיכות בעובי של כ-1 ס”מ.
מניחים על תבנית עם נייר אפיה כאשר הצד החתוך כלפי מעלה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ- 20 דק’ עד לקבלת גוון זהוב.