
250 גר' תערובת מולינו- אריזה ורודה (חצי חבילה)
100 גר' שמן (חצי כוס)
2 ביצים (כ-100 גרם)
1.5 שקיות אבקת אפיה (16 גרם)
120 גר' סוכר (כ-3/4 כוס)
250 מ"ל מים/חלב/חלב צמחי
*אם מעדיפים מאפינס שוקולד: מוסיפים 30 גרם קקאו+25 מ"ל נוזל.
ניתן להוסיף לבלילה 150 גרם (כ-3/4 כוס) אוכמניות קצוצות/שוקולד צ'יפס, אגוזים וכו'
1.אל מיקסר/קערת ערבוב ידני מכניסים: ביצים, שמן, חלב ומערבבים היטב. בהדרגה מוסיפים סוכר ומנפים פנימה את היבשים.
2.מערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה וחלקה.
3.מעבירים לתבניות מתאימות לאפייה.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, 15-20 דק' עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
*ניתן גם להכין תערובת אחת לבנה ושניה עם קקאו ולהכין מהן מאפינס שיש
לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!