לחם כוסמין מלא

זמן הכנה: שעתיים וחצי

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 לחמים

חומרים:

1 ק”ג כוסמין מלא “קמח הארץ”

820 מ”ל מים

10 ג’ שמרים יבשים

20 ג’ מלח

 

לקישוט: גרעיני חמנייה, דלעת, שומשום ופשתן

אופן ההכנה

מניחים את החומרים בקערת המיקסר,

לשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש, דביק ומעט נוזלי.

מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של כשעה.

מחממים תנור ל-230 מעלות.

מפזרים עלפני הבצק את הגרעינים.

אופים עם לחות (קערת מים בתחתית התנור) ל-20 דקות.

מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.

לאחר מכן מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 10 דקות.

זמן אפייה כולל כ-45 דקות.

מצננים לפחות כשעה לפני פריסה.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן