גלידת מרנג, שוקולד ודובדבנים טבעונית / דניאל וגנר

רמת קושי: בינוני

חומרים:

לנשיקות:
150 גרם אקוואפבה של קמח הארץ
200 גרם סוכר
1 כפית חומץ
1 כפית קורנפלור

לגלידה:
פחית חלב מרוכז טבעוני (אפשר גם להכין לבד מליטר חלב)
400 גרם שמנת מתוקה טבעונית או 500 גרם קרם קוקוס – רק החלק הלבן לאחר קירור של לילה לפחות
30 גרם אינסטנט פודינג

לציפוי וקישוט השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
20 גרם שמן

אופן ההכנה

למרנג:
1. מקציפים את מי החומוס ומוסיפים את הסוכר ב-3 פעימות בהדרגה

2. לאחר כ-5 דקות הקצפה מוסיפים את הקורנפלור והחומץ וממשיכים להקציף עוד כ-5 דקות עד שמתקבל מרנג יציב

3. מזלפים נשיקות ואופים כשעתיים ב-100 מעלות טורבו

לציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד עם השמן ומצפים את הנשיקות. מעבירים למקרר להתייצבות.
*השלב הזה חשוב כי אם לא הנשיקות יתרטבו מהגלידה

לגלידה:
1.מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה יחסית

2. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים או מקציפים בזהירות רק עד לאיחוד

3. מוסיפים את הנשיקות וגם דובדבנים (או פרי אחר) ומעבירים להתייצבות של לילה במקרר

 את השוקולד שנשאר מהטבילה ממיסים שוב ומקשטים איתו את הגלידה בעת ההגשה

בתיאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן