100 גרם נוזל אקוופאבה
200 גרם אבקת סוכר
50 גרם סירופ גלוקוזה
5 מ”ל תמצית בטעם תפוז
5 מ”ל מיץ לימון
לתוך קערת מיקסר מוזגים את נוזל האקוופאבה, מוסיפים אבקת סוכר, מיץ לימון ותמצית תפוז.
מקציפים כ-10 דקות, על מהירות מקסימלית, עד להיווצרות קצף יציב.
בינתיים: ממיסים את סירופ הגלוקוז בבן מרי. כשהסירופ הופך לנוזלי, מוסיפים אותו לתוך התערובת המוקצפת וממשיכים לערבל לעוד כמספר שניות.
מעבירים לצנצנות נקיות ויבשות ומאחסנים במקום מוצל, קריר ויבש.
הצעת הגשה: כממרח על פרוסת לחם, מעל קאפקייקס ואפילו בכפית.
טיפ:
כדי ליצור ממרח בעל מרקם יציב יותר, יש לקרר את נוזל האקוופאבה, להכניס למיקסר יחד עם שאר המרכיבים ולהוסיף 4 גרם קרם טרטר