
1 ק"ג קמח ח'וראסאן
20 גרם שמרים יבשים
25 גרם מלח
500 גרם גרעיני ח'וראסאן גרוסים גס
1.5 ליטר מים רגילים/רותחים להשריית הגרעינים (הסבר במתכון)
שלב מקדים- השריית הגרעינים
אופציה א'- השרייה של שעה לפחות במים רותחים
אופציה ב' (מומלצת)- השרייה של לילה במים רגילים
1. לתוך קערה גדולה שופכים את הגרעינים יחד עם המים (במידה והשתמשתם באופציה א' עם המים הרותחים- יש לחכות שהמים יגיעו לטמפ' החדר לפני העבודה).
2. מוסיפים את שאר הרכיבים לפי הסדר הבא (ומערבבים בין אחד לשני): שמרים, קמח, מלח. לערבב טוב לבלילה אחידה.
3. את הבלילה שנוצרה יוצקים ל-4 תבניות אינגליש (כ-750 גרם בכל תבנית) ומניחים להתפחה של כשעה בטמפ' החדר.
4. אפייה: 10 דקות בחום של 250 מעלות ואז 25 דקות בחום של 200 מעלות
5. לצנן על רשת ולאכול בהנאה
*זמן האפייה עשוי להשתנות בהתאם לגודל התבנית וסוגי התנורים השונים.
לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!