עוגת שוקולד ללא גלוטן – מולינו ורוד

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
100 ר' סוכר (כחצי כוס)
35 גר' קקאו
100 גר' חמאה מומסת
4 ביצים
1 כוס מים פושרים/קרים עם 2 כפיות נס קפה מעורבבות טוב (כל סוג נס קפה לבחירתכם)

לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שמנת מתוקה
סוכריות צבעוניות (אופציונלי)

אופן ההכנה

מכניסים את כל חומרי העוגה לקערת המיקסר עם וו בלון ומקציפים כ- 3 דקות.
יוצקים את התערובת אל תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות לכ-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
הכנת הציפוי:
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, את השמנת מביאים לסף רתיחה ושופכים אותה על השוקולד.
מחכים כדקה ומערבבים היטב עד קבלת רוטב חלק.
שופכים את קרם השוקולד על העוגה כשהיא חמה.

בתיאבון!

צילום: ניצן לוינסון שדה

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן