עוגת שוקולד ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת “מולינו” להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 ר’ סוכר (כחצי כוס)

35 גר’ קקאו

100 גר’ חמאה מומסת

4 ביצים

 

לציפוי:

100 גר’ שוקולד מריר קצוץ

100 גר’ שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי העוגה בקערת המיקסר עם וו בלון ומקציפים כ- 3 דקות.
  • מניחים את התערובת בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות לכ-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • להכנת הציפוי: מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, את השמנת מביאים לסף רתיחה ושופכים אותה על השקולד. מחכים דקה ומערבבים היטב עד קבלת רוטב חלק.
  • שופכים את הרוטב על העוגה.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן