פנקייק ללא גלוטן -"מולינו"

זמן הכנה: רבע שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 10 פנקייקים

חומרים:

300 גרם (כ- 1.5 כוסות) תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

130 גר' סוכר (כשני שליש כוס)

70 גרם שמן קנולה/חמניות או  חמאה מומסת

2 ביצים

1 גביע שמנת חמוצה

2/3 כוס חלב

אופן ההכנה

 

  • בקערה מערבבים את כל חומרי הבלילה בעזרת מטרפה.
  • מחממים במחבת שמן או חמאה על אש בינונית-נמוכה ושופכים בעזרת מצקת מהבלילה.
  • הופכים כאשר על פני הפנקייק מתחילות להופיע בועות קטנות.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן