אזני המן ללא גלוטן – "מולינו" ירוק

זמן הכנה: 45 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 20 יחידות

חומרים:

בצק:

350 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

200 גרם חמאה

2 חלמונים

120 גרם סוכר

60 מ"ל מים

1  כפית מיץ לימון

 

מלית:

50  גרם סוכר

75  מ"ל חלב

15 גרם חמאה

קורט מלח

100 גרם פרג טחון טרי

50 גרם אגוזים טחונים

אופן ההכנה

מלית:

  • בסיר קטן שמים סוכר, חלב, חמאה ומלח ומחממים עד לרתיחה. מוסיפים פרג ואגוזים טחונים ומערבבים לאיחוד.
  • מצננים את התערובת כשעה עד שמתייצבת.

בצק:

  • מאחדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. יוצרים דיסק שטוח ומניחים לקירור לשעה.
  • מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מניחים כפית ממלית הפרג וסוגרים לצורת אוזן המן.
  • מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
  • מקשטים באבקת סוכר.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן