לחמניות גבינה ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: שעתיים

רמת קושי: קל

כמות יח': 20 לחמניות

חומרים:

500 גרם תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה)

10 שמרים יבשים

רבע כפית אבקת אפייה

15 גרם סוכר

60 מ”ל שמן זית

1 ביצה

חצי גביע קוטג’

240 מ”ל מים

7 גרם מלח

150-200 גרם גבינות קשות (צהובה/מוצרלה/גאודה וכו’)

אופן ההכנה

  • לשים יחד את כל החומרים במיקסר, עד קבלת בצק אחיד ומעט דביק.  במידה והלישה היא במיקסר והבצק יוצא דביק להוציא למשטח עבודה מקומח בקמח ללא גלוטן וללוש מעט ידנית, עד קבלת כדור בצק אחיד וחלק.
  • יוצרים כדורים במשקל של כ- 100 גר’ ומניחים על תבנית להתפחה של כ-20-30 דקות.
  • מברישים כל לחמנייה בביצה, מפזרים שומשום.
  • אופים בתנור שחומם ל-190-200 מעלות לכחצי שעה, או עד קבלת צבע זהוב.
  • מצננים כחצי שעה ונהנים.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן