בראוניז ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: 40 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': תבנית אחת

חומרים:

112 גרם (2/3 כוס) תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

3 ביצים

240 גרם (1 כוס) סוכר

35 גרם (1/3 כוס) קקאו

קורט מלח

1/2  כוס אגוזים/שקדים טחונים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • על ביין-מארי או במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.
  • מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות, לקבלת קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים ומאחדים בהקצפה איטית.
  • מנפים יחד את הקקאו והקמח עם המלח ומוסיפים לתערובת הביצים והשוקולד בתנועות קיפול.
  • מקפלים פנימה את האגוזים ומשטחים בתבנית של 20*20.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • אופים כ-20 דקות.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן