500 גר’ (שקית) תערובת מולינו כפרי ללא גלוטן
700 מ”ל מים פושרים (כ-32 מעלות)
13 מ”ל שמן
13 גר’ סוכר
13 גר’ שמרים
13 גר’ מלח
מכניסים את כל המרכיבים למיקסר ולשים במהירות נמוכה כ-4-6 דק’. ועוד כ- 2 עד 4 דקות במהירות גבוהה יותר.
מוציאים את הבצק למשטח העבודה.
לאפיית לחם:
מכניסים את הבצק לתבנית הרצוייה ומכסים במגבת לחה
לאפיית לחמניות:
מכדררים את הבצק לכדורים של כ-100 ג’ כל אחד, או לצורה של לחמניית אצבע ומניחים על תבנית/משטח העבודה מכוסה במגבת לחה.
מתפיחים כשעה (50-60 דק’) בטמפ’ החדר.
אפייה:
לחם: כ-50 דק’
לחמניות: כ-15 דק’ בתנור שחומם מראש ל-200-220 מעלות.
*זמן האפייה והטמפ’ עשויים להשתנות בין תנור לתנור
מוציאים מהתנור בזהירות, משאירים בצד, מכוסה במגבת עד לצינון מלא, פורסים ונהנים.