סדנת אפייה ללא גלוטן 15.02.2018

Blog featured image

תערובת אפייה ללא גלוטן מתוצרת איטליה.
התערובת מתאפיינת בתוצאות אפייה אשר אינן נופלות מאפיה בקמחים רגילים הן מבחינת המראה והן מבחינת הטעם ונוחות העבודה.
התערובת נבנתה על בסיס ידע עשיר באפייה ובטחינה שנצברו באיטליה במשך שנים.
התערובת מכילה את הרכיבים הבאים: עמילן תירס, קמח אורז, קמח כוסמת, סיבים תזונתיים (תפוח) חומר הלחה (E420) חומר מייצב (E464).
מומלץ ללחמים, פיצות, פוקאצ'ות , באגטים, מאפי שמרים ופסטה ביתית.