קמח שעורה


את השעורה בייתו בני האדם לפני כ-10,000 שנים ומאז נחשבה למקור ראשוני לפחממות יחד עם החיטה. השעורה בעלת המדד הגליקמי הנמוך ביותר מבין כל משפחת הדגנים.

השעורה היא אחד המינים שהשתבחה בהם הארץ ולה יתרונות רבים: היא עשירה בסיבים תזונתיים, חומצות אמינו, חומרים נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים. 

לשעורה שימושים שונים ביניהם כחומר גלם לבירה ומאכל יסודי אצל הטיבטים אשר משתמשים בה להכנת את ה"צ'מפה"- קמח שעורה קלוי שמוסיפים לתה, הקמח מתגבש בתחתית ונאכל תוך כדי שתיית התה.

השעורה מכילה גלוטן ולכל אינה מומלצת לחולי צליאק ורגישים לגלוטן.

ניתן להזמין במשלוח עד דלת הבית, באריזת ואקום של 1 ק''ג. קיים גם באריזה של 25 ק"ג.