קמח שיבולת שועל


לפי היהדות שיבולת השועל היא אחת מחמשת מיני הדגן.

השיבולת היא הדגן העשיר ביותר בפחמימות מורכבות ובחלבון אשר תורמים לתחושת השובע לאורך זמן ומועילים בשריפת שומנים בזמן פעילות גופנית.

השיבולת עשירה בסידן, ברזל, אבץ, מגנזיום וסיבים תזונתיים אשר תורמים לירידה ברמת הכולסטרול והסוכר בדם ולבריאות הלב וכלי הדם.

שיבולת השועל אמנם לא מכילה גלוטן אך בגלל שיש בה חלבון דומה בשם אבנין אינה מומלצת לחולי צליאק ורגישים לגלוטן, אך ישנן ארצות בהן משתמשים בזן של שיבולת שועל המתאים גם לרגישים להפקת קמחים.

יש לזכור כשאופים עם קמח משיבולת שועל שהוא אינו תופח.

 ניתן להזמין במשלוח עד דלת הבית, באריזת ואקום של 1 ק''ג. קיים גם באריזה של 25 ק"ג